Griesser

Automatisch goed

Anton Griesser legde de fundamenten voor wat heden ten dage de Griesser Group is in 1882 in de stad Aadorf in Zwitserland. Een traditionele firma, nog immer gevestigd in Aadorf, waar alle ervaring wordt ingezet voor produceren en innoveren van hoogwaardige kwaliteit zonwering producten. Inmiddels is de Griesser Group een van de leidende firma’s in Europa, voor hoge kwaliteit en markt conforme zonwering systemen voor vensters en patio’s.

Walter Strässle, vierde generatie, voert het management van Griesser. 1300 enthousiaste en toegewijde medewerkers, bevestigen constant de uitstekende reputatie van de twee individuele merken Griesser en Weinor. Beide merken hebben een eigen markt strategie. Het gezamenlijke doel een betere levenskwaliteit voor klanten verbindt de merken.

Griesser produceert een breed assortiment zonwering producten in Zwitserland (Aadorf), in Oostenrijk (Nenzing) en in Frankrijk (Nice en Wolschwiller). Griesser is actief met eigen firma’s in vijf landen en wordt vertegenwoordigd door partners in 20 andere landen.

Als partner van Griesser kijken we er naar uit om contact met u te hebben, we laten u niet in de zon staan.