Gri-Color

Een bijzonder kleurenprogramma in zonwering

Gri color systeem

Bijzonder kleuren palet voor zonwering

Griesser stelt hoge eisen, ook als het om kleuren voor zonwering gaat. Naast de bekende RAL kleuren, waarin de meeste zonwering verkrijgbaar zijn is het complete Gri-Color programma bijzonder uitgebreid. Ook alle NCS kleuren zijn leverbaar. Bijzondere items zoals een Bi-color systeem voor lamellen maken het bijzondere kleuren programma compleet.

Hoogwaardige kwaliteit ook in lakken

Optimale kwaliteit lakken

Griesser heeft een zeer moderne, groene installatie in huis, waarmee de hoogst mogelijke kwaliteit voor lakken van zonwering is gerealiseerd. Continu wordt er getest op 7 items, zoals glansgraad, kleur, lakdikte en krasvastheid. Omdat zonwering zeer zwaar belast wordt is de kwaliteit van de lak, maatgevend voor de levensduur. Griesser producten hebben een bewezen levensduur langer dan 30 jaar.

Download GriRal kleuren

GriRal kleuren

Geavanceerde moffelinstallatie

De installatie waarmee de zonwering onderdelen, als geleiders, kasten en profielen worden gemoffeld is een high-end installatie. Alle onderdelen worden per order behandeld, waarbij de kleuren per onderdeel zijn afgestemd op uw wensen. Top kwaliteit tot in het laatste detail. Eerst worden alle onderdelen op maat gemaakt, geboord, gefreesd en voorbehandeld, daarna worden de onderdelen pas gemoffeld. Hierdoor zijn er nooit niet gelakte delen.